Kajun Baharatlı Kızartılmış Çıtır Sebzeler

null

Un, nişasta, yumurta, tuz, karabiber bir kaseye eklenir koyu bir kıvam elde edene kadar soda içerisine azar azar eklenip karış- tırılır spiral makinesinden geçirilen sebzeler batırılıp kızartma işlemi gerçekleştirilir. Kızartma işlemi tamamlandıktan sonra sebzelerin üzerine kajun baharatı ve tuz ilave edilerek harmanlanıp servis edilir.

Malzemeler

  • ½ adet havuç
  • ½ adet kabak
  • ½ adet patates
  • 1 çay kaşığı Kajun baharatı tuz
  • Tempura Sosu 8 yemek kaşığı nişasta
  • 2 yemek kaşığı un 1 adet yumurta(soğuk olmalı)
  • Soğuk soda (kıvam alana kadar) Tuz,karabiber
No Comments Yet

Cevap Yazın

Your email address will not be published.

Sosyal Medya Hesaplarımız Üzerinden Bizi Takip Edebilirsiniz!

İletişim