Un, nişasta, yumurta, tuz, karabiber bir kaseye eklenir koyu bir kıvam elde edene kadar soda içerisine azar azar eklenip karış- tırılır spiral makinesinden geçirilen sebzeler batırılıp kızartma işlemi gerçekleştirilir. Kızartma işlemi tamamlandıktan sonra sebzelerin üzerine kajun baharatı ve tuz ilave edilerek harmanlanıp servis edilir.
Malzemeler
- ½ adet havuç
- ½ adet kabak
- ½ adet patates
- 1 çay kaşığı Kajun baharatı tuz
- Tempura Sosu 8 yemek kaşığı nişasta
- 2 yemek kaşığı un 1 adet yumurta(soğuk olmalı)
- Soğuk soda (kıvam alana kadar) Tuz,karabiber
İlginizi Çekebilecek İçerikler
Kış Meyveleri, Kolay Meyve ve Sebze Suyu Tarifleri
Leziz Mocha Tarifi ile Yaz Sıcaklarına Enerjik Bir Meydan Okuma
Meyve / Vişneli Yaz Püresi
5 Çayı Geleneğinin Doğuşu ve 5 Çayına Özgü Tarifler
Waffle Nasıl Yapılır: Karaca Funday ile Lezzetli Atıştırmalıklar
Karaca İle 23 Mart Dünya Tost Günü Özel Tarifleri