Kategoriler
Tarifler

Kimyonlu Pancar

null

Tavanın içerisine zeytinyağı, ince kıyılmış sarımsak, kimyon, kişniş ilave edin ve kısık ateşte olacak şekilde sarımsak kokusu çıkına kadar soteleyin ve altını kapatın. Pancarı spiral makinesinden geçip içerisine süzme yoğurt, tuz, sızma zeytinyağında sotelenen sarımsak, kimyon, toz kişniş ekleyip karıştırın ve tekrardan üzerine sızma zeytinyağı dökerek servis edin.

Malzemeler

  • 1 adet haşlanmış pancar
  • 1 tatlı kaşığı kimyon
  • 1 çay kaşığı toz kişniş
  • 1 adet sarımsak
  • ½ çay kaşığı tuz
  • 8 yemek kaşığı süzme yoğurt
  • 2 yemek kaşığı sızma zeytinyağı

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir