Kategoriler
Tarifler

Meyve / Peynirli Armut Keyfi

null

Yıkayıp kabuklarını soyduğunuz armutu doğ- rayın. Armutları bir tencereye alıp, bir parmak su koyun. Ağır ateşte 10 dakika pişirin. Pişmiş armutları, labne peyniri ve tarçını hep birlikte blenderdan geçirin.

* Baharatların çoğu bebekler için uygun değildir. Fakat zencefil ve tarçın gibi bazı baharatların bebek beslenmesinde önemli bir yeri vardır. Bebeğinizin hassasiyetine göre, bu baharatları doktorunuza danışarak kullanabilirsiniz.

* Tarçın, bebekler için gaz söktürücü ve rahatlatıcıdır. Bebeğinizi alıştırdığınız tarçın tadı sayesinde, onun gelecek teki damak tadını olumlu olarak etkilemiş ve muhtemel farklı kokulara alıştırmış olursunuz.

Malzemeler

  • 1 adet orta boy armut
  • 2 yemek kaşığı labne peyniri
  • Bir tutam tarçın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir