Kategoriler
Tarifler

Meyve / Tarçınlı Elma ve Armut Püresi

null

Elma ve armut püresi, alerjen hiç bir etkiye sahip olmadığı için temel bir başlangıç mamasıdır. Tarçın da bebeğinizin sindirim sistemine yardımcı, bir çok mama kombinasyonunda kullanabileceğiniz tatlandırıcı bir besindir.

Hazırlanışı:

Meyveleri su ve tarçınla birlikte tencereye koyun. Kapağı kapalı olarak meyveler yumu- şayıncaya kadar kısık ateşte pişirin. Pişen meyveleri blenderda püre haline getirin.

Malzemeler

  • 2 adet soyulmuş, doğranmış ve çekirdekleri çıkarılmış elma
  • 2 adet soyulmuş, doğranmış, çekirdekleri çıkarılmış armut
  • İri bir tutam öğütülmüş tarçın
  • 1/4 su bardağı su

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir