Kategoriler
Tarifler

Pazı Cipsi

null

Pazıyı saplarından ayırıp, irice parçalayın. Tüm sos malzemelerini blendera koyup, iyice püre haline getirin.

Sosu, pazı yapraklarına güzelce yedirip, pazıları tepsiye dizin. Kurutucu fırınınız varsa, 50 derecede 8 saat kurutun.

Kurutucu fırınınız yoksa, fırınınızın kapağını açık bırakın ve fanı açın. Aynı sıcaklıkta ve sürede aynı işlevi görecektir.

Malzemeler

  • 1 demet pazı
  • Sos için:
  • ½ bardak ayçekirdeği içi
  • 1 çorba kaşığı limon
  • 1 çorba kaşığı yeşil soğan
  • ¼ bardak taze baharat
  • 1 diş sarımsak
  • Himalaya tuzu ve karabiber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir