Kategoriler
Tarifler

Sebze / Kıymalı Pırasa Püresi

null

(8+ Ay)
Brokoli, lahana, karnabahar, turp, karalahana gibi çiçekli sebzeleri düzenli olarak tüketmek, akciğerleri doğal yollarla arıtmak ve çoğu kanser riskini düşürmek için etkilidir. Fakat bu sebzeleri tüketmek bazılarımız için tatsız ve zorlu bir deneyim olabilir; brokoli ya da lahana gibi sebzelerin suyunu içmek f ikri alışkanlıklarımıza uzak düşebilir.

Bu tarif ile hem bu tatları güzel lezzetlerin arkasına saklayabilir, hem de tüm içeriğin faydasına maksimum derecede ulaşabilirsiniz. Portakalın ferah ve şekerli tadı ile çileklerin ve havuçların baskın rengi, brokoli sapının keskin dokusunu maskeler. Bu çilek ve havuç karışımı yalnızca şirin renkleriyle değil, betakaroten ve C vitamini gibi kendi besin değerleriyle desteklerler.

Malzemeler

  • 1 brokoli sapı
  • 6 adet küçük çilek
  • 4 adet havuç

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir