Kategoriler
Tarifler

Sosisli Makarna

null

Bol kaynar suyun içerisine 2 yemek kaşığı ayçiçek yağ ve ½ yemek kaşığı tuz ilave ederek makarnayı hafif diri olacak şekilde haşlayın.

Havuç ve patatesi ince uzun formatta makineden geçin ve havucu hafif diri kalacak şekilde haşlayın. Rahatça karıştırabileceğiniz bir kabın içerisine mayonez, yoğurt, tatlı mısır, küp küp doğranmış sosis, kornişon turşu, tuz, makarna, havucu ekleyip karıştırın.

Patatesleri de bol yağ içerisinde kızartıp tuz ilave edin ve makarnanınızı servis kasenize alıp üzerine kızartılmış patatesinizi ekleyerek servis edin.

Malzemeler

  • 100 gr kelebek makarna 100 gr yogurt
  • 50 gr mayonez 2 yemek kaşığı tatlı mısır
  • 1 adet havuç 1 adet patates
  • 4 adet sosis
  • 1 adet kornişon turşu
  • Tuz
  • Bol kaynar su
  • Ayçiçek yağı

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir